کلوچه نادری یزد بدون پخت با مخلوط کردن پرکنندههایی مانند آجیل و غلات در یک چسب قنادی ذوب شده و اجازه دادن به خنک شدن و سفت شدن آن درست میشوند.
خوشه های جو دوسر نمونه ای از کوکی های بدون پخت هستند.
کوکی های محبوب از سراسر جهان
برای اینکه این لیست از کوکی ها را راحت تر هضم کنم، آن را بر اساس قاره تقسیم کردم.
روی پیوند کلیک کنید تا به هر بخش از راهنما بروید. همچنین پیوندهایی به دستور العمل ها در زیر بسیاری از ورودی ها پیدا خواهید کرد.
کوکیهای شکلاتی
بیسکویت چیپسی شکلاتی یکی از محبوب ترین انواع کوکی ها، حداقل در آمریکای شمالی است.
همانطور که توضیح داده شد، این یک نوع کوکی قطره ای است که با تکه های شکلات پر شده است.
بیسکویت چیپسی شکلاتی
2. کوکی های کشمشی بلغور جو دوسر (ایالات متحده آمریکا)
مانند کوکیهای شکلاتی، کوکیهای کشمشی جو دوسر یکی از محبوبترین انواع کوکیهای قطرهای در ایالات متحده هستند.
آنها از نوادگان کیک های جو دوسر اسکاتلندی هستند و از خمیری بر پایه جو دوسر تشکیل شده اند که با کشمش پوشانده شده است.
دستور غذاها متفاوت است اما کوکی های کشمشی جو دوسر معمولاً با آرد، جو دوسر، تخم مرغ، شکر، نمک، کشمش و ادویه تهیه می شوند.
دستور غذا: کوکی های کشمشی بلغور جو دوسر
کلوچه کشمشی با آرد جو
3. کوکی های کره بادام زمینی
کوکیهای کره بادامزمینی کوکیهای قالبگیری شده با کره بادامزمینی به عنوان ماده اصلی آن هستند.
در ایالات متحده اختراع شد و قدمت آن به اوایل قرن بیستم باز می گردد. در اصل، آنها با بادام زمینی خرد شده یا خرد شده درست می شدند و تا دهه 1930 بود که کره بادام زمینی به عنوان یک ماده مورد استفاده قرار گرفت.
در سال 1957، نوعی از کوکی کره بادام زمینی به نام شکوفه کره بادام زمینی اختراع شد. شکوفههای کره بادامزمینی در اصل کوکیهای کره بادامزمینی هستند که با بوسه هرشی روی آنها قرار میگیرند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.