از آنجایی که شربت ذرت با فروکتوز بالا و افزودنیهای رنگ مصنوعی مواد غذایی ترکیبات رایج بسیاری از مواد غذایی هستند.
مصرف آنها باید در افرادی که کمبودهای تغذیهای مانند کمبود روی دارند یا به اثرات جیوه آلرژیک یا حساس هستند یا قادر به متابولیسم و حذف موثر نیستند، در نظر گرفته شود.
انعطاف پذیری عصبی، توانایی نورون ها برای دستخوش تغییرات عملکردی خاص در لحظاتی که یادگیری اتفاق می افتد، به نظر می رسد زمینه ساز ظرفیت یادگیری باشد.
انعطاف پذیری عصبی برای ایجاد و ذخیره لباس مجلسی کوتاه حافظه بلند مدت بسیار مهم است اختلال در انعطاف پذیری عصبی عاملی در رشد ضعیف عصبی است.
انعطاف پذیری عصبی غیر طبیعی نیز در عقب ماندگی ذهنی و اوتیسم دخیل است.
مواد مغذی ضروری، از جمله مواد معدنی، اسیدهای آمینه، و اسیدهای چرب، برای عملکرد صحیح سیستم عصبی مرکزی ضروری هستند و در حفظ شکل پذیری نورونی طبیعی نقش دارند.
به طور خاص، کمبود آهن، روی، ید، سلنیوم، مس، منگنز، فلوراید، کروم و مولیبدن در رژیم غذایی با تغییرات خفیف تا قابل توجهی در عملکرد عصبی مرتبط است که می تواند منجر به سلامت ضعیف و اثرات نامطلوب بر رفتار و یادگیری شود.
کمبود روی مرتبط با مصرف رژیم غذایی ممکن است برای چاق شدن کودک 7 ساله عاملی در ایجاد چندین بیماری باشد که در نهایت یادگیری را برای کودکان دشوارتر می کند.
چنین شرایطی شامل اختلالات طیف اوتیسم ، اختلال کمبود توجه و بیش فعالی و بیش فعالی است.
در یک مقاله مروری اخیر، این فرضیه مطرح شد که افزایش اوتیسم ممکن است مربوط به هیپوتیروکسینمی گذرا مادر باشد که منجر به کاهش تری یدوتیرونین در مغز جنین ناشی از دریافت ناکافی ید در رژیم غذایی و یا قرار گرفتن در معرض محیطی با عوامل ضد تیروئید مانند جیوه اراد برندینگ می شود.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.