در دوره قاجار خوردن میوه خشک ممنوع شده بود

درک کیفیت محصولات میوه های استوایی خشک شده و یا خشک شده توسط مصرف کنندگان از یک نوع به محصول نهایی دیگر متفاوت است، مانند میوه خشک به عنوان یک محصول، مخلوط با آجیل یا غلات صبحانه، در میان وعده یا شیرینی.

بهینه‌سازی یکپارچه طراحی محصول و فرآیند میوه‌های خشک و محصولات آن برای ویژگی‌های مختلف سلامتی از طریق چندین تحقیق تجربی و مدل‌سازی به شرح زیر انجام خواهد شد:
1. یک مدل سازی ریاضی برای استخراج پارامترهای جنبشی به عنوان تابعی از T و aw به منظور بهینه سازی فرآیندهای خشک کردن میوه.

2. مطالعه بر روی تغییرات کیفیت محصول محصولات خشک شده و یا میوه خشک حبه ای در طول ذخیره سازی مناسب

3. تأثیر تکنیک‌های بسته‌بندی انتخابی برای برخی از محصولات میوه خشک یعنی بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده بر تغییر متغیرهای کیفیت کلیدی محصولات خشک‌شده و/یا میوه‌های خشک در طول ذخیره‌سازی مناسب.

از جمله میوه انجام شده است که نشان می دهد انگور فرنگی شنبلیله حاوی آنولیدها نیز می باشد، اما محتوای آنولید میوه ها هنوز ناشناخته است.

مطالعه ای برای ارزیابی محتوای بی آنولیدها در میوه انگور فرنگی شنبلیله و محصول فرآوری شده آن لازم است تا مشخص شود آیا این میوه و فرآورده ها دارای خواص ویژه ارتقاء دهنده سلامت مربوط به ویآنولیدها هستند یا خیر.

به عنوان یک محصول سالم اما کالایی بسیار فاسد شدنی، از فناوری های متنوعی برای افزایش عمر مفید میوه استفاده شده است.

از میان محصولات مختلف میوه های فرآوری شده موجود، میوه های خشک خشک شده توجه قابل توجهی را به خود جلب می کنند و اخیراً در دسترس بودن آن محصولات در بازار به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.

میوه خشک در هر وعده نسبت به میوه های تازه، کنسرو شده، منجمد و بیشتر آب میوه ها انرژی بیشتری دارد. محتوای بالای فیبر غذایی آنها به بیش از 7.5٪ از ارزش روزانه ایالات متحده کمک می کند، 25 گرم در هر وعده اکثر آنها حاوی ویتامین ها و طیف وسیعی از فیتوکمیکال ها هستند.

استفاده از ترکیبی از روش‌های آبگیری اسمزی و خشک کردن حرارتی منجر به کیفیت بالاتر محصولات پایدار در قفسه برای بسیاری از انواع میوه‌های خشک، در مقایسه با استفاده از تنها یکی از آنها شد.

 

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.