برداشتن تخمه کدو تنبل با قاشق دانه های کدو تنبل تازه از کدو تنبل جدا شده اند.
توده تخمه کدو دو آتیشه را در یک آبکش بریزید و زیر آب بگذارید تا بشویید و دانه ها را از بقیه جدا کنید.
پاک کردن تخمه کدو تنبل قبل از پختن دانه کدو تنبل تمیز آماده برای بو دادن دانه های کدو تنبل را در آب نمک به مدت 10 دقیقه بجوشانید:
دانه های کدو تنبل را در پیمانه اندازه کنید. دانه ها را در یک قابلمه متوسط قرار دهید. به ازای هر 1/2 فنجان دانه کدو تنبل، 2 فنجان آب و 1 قاشق غذاخوری نمک به ماهیتابه اضافه کنید. اگر دوست دارید دانه هایتان شورتر باشند نمک بیشتری اضافه کنید.
دانه کدو تنبل در پیمانه اندازه گیری
قبل از تفت دادن نمک و جوشاندن دانه های کدو حلوایی
آب نمک و تخم کدو را به جوش بیاورید. اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد. از گرما و خشکی دور نگه دارید.
تخمه کدو یکی از مواد تشکیل دهنده رایج در غذاهای مکزیکی است و همچنین برشته می شود و به عنوان میان وعده سرو می شود.
ترشی شده و برشته شده، آنها یک میان وعده فصلی پاییزی در ایالات متحده هستند، و همچنین یک میان وعده بسته بندی شده تجاری تولید و توزیع می شود، مانند تخمه آفتابگردان، که در تمام طول سال در دسترس است.
پپیتاها با نام اسپانیایی خود (معمولاً کوتاه شده) شناخته می شوند و معمولاً پس از برشته شدن نمک زده و ادویه می شوند (و امروزه به عنوان یک محصول بسته بندی شده نیز موجود است)، در مکزیک و سایر کشورهای آمریکای لاتین، در جنوب غربی آمریکا، و در غذاهای ویژه و مکزیکی.
اولین شواهد شناخته شده از اهلی شدن Cucurbita به 8000 تا 10000 سال قبل باز می گردد، که قبل از اهلی شدن سایر محصولات مانند ذرت و لوبیا در منطقه حدود 4000 سال است. تغییرات در شکل و رنگ میوه نشان می دهد که پرورش عمدی C. pepo تا 8000 سال پیش رخ داده است.
فرآیند توسعه دانش کشاورزی در مورد اهلی کردن محصولات طی 5000 تا 6500 سال در آمریکای شمالی انجام شد. کدو حلوایی ابتدا اهلی شد، ذرت دوم و سپس لوبیاها، همه بخشی از سیستم کشاورزی سه خواهر شدند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.