بادام از آجیل های درختی بسیار محبوب است. بادام ها سرشار از چربیهای غیراشباع تک غیر اشباع سالم، فیبر، پروتئین و انواع مهم هستند.
بادام سرشار از آنتی اکسیدان است.
بادام سنگی شاهرودی منبع فوق العاده ای از آنتی اکسیدان ها است.
آنتی اکسیدان ها به محافظت در برابر استرس اکسیداتیو کمک می کنند، که می تواند به مولکول های سلول های شما آسیب برساند و به التهاب، پیری و بیماری هایی مانند سرطان کمک کند.
آنتی اکسیدان های قوی موجود در بادام تا حد زیادی در لایه قهوه ای پوست متمرکز شده است
به همین دلیل، بادامهای بلانچ شده – آنهایی که پوست آنها برداشته شده است – بهترین انتخاب از نظر سلامتی نیستند.
یک کارآزمایی بالینی روی 60 مرد سیگاری نشان داد که حدود 3 اونس (84 گرم) بادام در روز، نشانگرهای زیستی استرس اکسیداتیو را 23 تا 34 درصد در یک دوره چهار هفته ای کاهش می دهد (منبع معتبر 9).
این یافتهها از یافتههای مطالعه دیگری حمایت میکند که نشان میدهد خوردن بادام همراه با وعدههای غذایی اصلی، برخی از نشانگرهای آسیب اکسیداتیو را کاهش میدهد.
بادام سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند از سلول های خود در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کنید، که عامل اصلی پیری است.
3. بادام سرشار از ویتامین E است
ویتامین E خانواده ای از آنتی اکسیدان های محلول در چربی است.
این آنتی اکسیدان ها تمایل دارند در غشای سلولی بدن شما جمع شوند و از سلول های شما در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کنند.
بادام یکی از بهترین منابع ویتامین E در جهان است که تنها 1 اونس آن 37 درصد از RDI را تامین می کند (1).
چندین مطالعه مصرف بیشتر ویتامین E را با نرخ پایینتر بیماری قلبی، سرطان و بیماری آلزایمر مرتبط کردهاند (11 منبع معتبر، 12 منبع معتبر، 13 منبع معتبر، 14 منبع معتبر، 15 منبع معتبر، منبع معتبر 16).
بادام یکی از بهترین منابع جهان است
ویتامین E. دریافت مقدار زیادی ویتامین E از غذاها با سلامتی بسیاری مرتبط است
فواید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.