هر چه تیره تر بهتر! شکلات با بیشترین میزان کاکائو (70 تا 85 درصد) بخورید.
شکلات نستله ساده بیشترین مزیت را دارد.
از مواد پرکننده خودداری کنید مگر اینکه آجیل یا میوه خشک یا تازه باشد.
کمی راه طولانی را طی می کند. تا 1 اونس لذت ببرید.
برای جلوگیری از افزایش وزن، حتما کالری را در جای دیگری کاهش دهید.
شکلات تخته ای بزرگتر استاندارد حدود 3.5 اونس است. (حدود 100 گرم)، بنابراین یک قانون سرانگشتی خوب این است که هر بار بیش از ⅓ از میله را نخورید.
تغذیه: 8-12 گرم چربی، 0 چربی ترانس در هر 1 اونس. یا 28.4 گرم منیزیم، آهن، پتاسیم، کلسیم و مقادیر کمی ویتامین را تامین می کند.
شیر کاکائو. FDA ایجاب می کند که شکلات شیری حاوی حداقل 10 درصد کاکائو و حداقل 12 درصد مواد جامد شیر خشک باشد.
مانند شکلات تلخ، باقیمانده کره کاکائو، شکر، یک امولسیفایر و وانیل یا طعم دهنده های دیگر است.
توصیه ها:
به مقدار محدود بخورید. شکلات شیری با شکر و چربی بیشتری نسبت به شکلات تلخ پر شده است.
مواد روی بسته را بخوانید تا بدانید چه چیزی دریافت می کنید.
شکلات سفید. مشتق شده از شکلات، از 20٪ (یا بیشتر) کره کاکائو و تا 55٪ شکر، به علاوه مواد جامد شیر، لسیتین و وانیل و طعم دهنده های دیگر ساخته شده است.
توصیه ها: اجتناب کنید یا در مقادیر بسیار محدود غذا بخورید!
تغذیه: نه زیاد! بیشتر شکر و چربی.
شکلات با بیش از 70 درصد کاکائو بهترین مواد را برای سلامتی شما دارد، اما از آن در مقادیر کم لذت ببرید: 100 گرم شکلات تلخ 500 کالری دارد!
شکلات شیرین نشده 100% کاکائو است. بسیار تلخ است و فقط به عنوان بخشی از غذاهای پخته شده مصرف می شود.
سعی کنید از 100% پودر کاکائو در کاکائو داغ، محصولات پخته شده خانگی و دستور العمل ها (جایگزین شکلات شیری) استفاده کنید یا آن را به اسموتی یا قهوه اضافه کنید تا طعمی غنی داشته باشید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.