کود آلی ارگانیک با در نظر گرفتن خاک به عنوان یک موجود زنده که حاصلخیزی آن باید در درازمدت حفظ و افزایش یابد، محتوای مواد آلی خاک را که حاوی مواد مغذی بسیاری است، افزایش داده و خواص فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی آن را بهبود می بخشد.
مهندس البکر توضیح میدهد: کودهای آلی در خاک تجزیه میشوند و بخشی از آن میشوند و طعم سبزیجات و میوهها را حفظ میکنند، در حالی که کودهای شیمیایی با وجود تجزیه سریع، برعکس هستند.
حسن فاضل، روزنامهنگار متخصص در روزنامهنگاری محیطی نیز در این باره توضیح میدهد: کود ارگانیک حاوی تمام عناصر و ترکیبات مورد نیاز گیاه است، اما برای مفیدتر شدن نیاز به تخمیر دارد و یکی از مزایای مهم آن این است که در طول سال به طور قابل قبولی در دسترس است و به آرامی تجزیه می شود.
وی می افزاید: «هدف اولیه کشاورزی ارگانیک به دست آوردن تولید سالم از طریق حفاظت از خاک، آب، تنوع زیستی و اقلیم است که به معنای اطمینان از مصرف غذای سالم نسل های آینده است و لازم است هیچ آسیبی به محیط زیست طبیعی وارد نشود. چرخه تولید و بهره برداری از منابع طبیعی.»
در خاتمه، جدی ترین مشکل استفاده از انواع کودها، به ویژه کودهای شیمیایی، بدون مطالعات کافی در زمینه خاک و شرایط اطراف، به منظور تعیین مناسب ترین قوانین کوددهی است که از یک مکان جغرافیایی به مکان دیگر متفاوت است. از یک دوره زمانی به دوره دیگر متفاوت است. غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (FAO) در رم در سال 2019 «آیین رفتار بین المللی برای استفاده و مدیریت پایدار کودها». با این حال، به نظر نمی رسد که پایبندی به این قانون در سوریه در اولویت باشد.
این مقاله به عنوان بخشی از یک برنامه آموزشی برای صدای سوریه تهیه شده است
صدای سوریه هیچ رویکرد سیاسی در مورد پرونده سوریه اتخاذ نمی کند و هیچ حزب سیاسی پشت آن نیست.
ما روی حمایت شما از ما برای دستیابی به همه مردان و زنان سوری شرط بندی می کنیم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.