شواهد حکایتی حاکی از آن است که لوبیا چیتی ممکن است باعث درد شکم یا تشدید درد موجود شود. همچنین با کرامپ و حالت تهوع مرتبط است. این اثرات ممکن است به دلیل محتوای پروتئین بالای لوبیا رخ دهد. با این حال، تحقیقات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.
مطالعات نشان می دهد که بیمارانی که به لوبیا چیتی کیلویی حساسیت دارند واکنش هایی مانند آسم، تنگی نفس، تنگی قفسه سینه و تاکی کاردی نشان می دهند.
این واکنش عمدتاً پس از مصرف رخ می دهد.احتمال حساسیت در هنگام دست زدن (تمیز کردن یا پختن) این لوبیا کمتر است.مشاوره در صورت بروز هر یک از این علائم پزشک خود
مصرف متوسط لوبیا چیتی سالم است زیرا سرشار از پروتئین و فیبر است.
این لوبیا خطر ابتلا به بیماری های مختلف را کاهش می دهد اما در صورت مصرف بیش از حد ممکن است باعث نفخ و درد شکم شود.
افرادی که به لوبیا حساسیت دارند نیز ممکن است واکنش نشان دهند. مانند آسم، تنگی نفس، تنگی قفسه سینه و تاکی کاردی، در صورت مشاهده هر یک از این عوارض با پزشک خود مشورت کنید.
اطلاعات بیشتر درباره این نوشتار مبدأبرای اطلاعات ترجمه بیشتر، نوشتار مبدأ لازم است
به لوبیا چیتی لوبیا خالدار، چیتی فریول یا لوبیای روکش دار نیز می گویند.
آیا لوبیا چیتی همان لوبیا است؟
لوبیاها طعمی گوشتی و کمی شیرین دارند، اما لوبیا چیتی بافت خامه ای و طعم خاکی دارند، با این حال می توان از آنها به عنوان جایگزینی برای یکدیگر در غذاها استفاده کرد تا طعم آن را تقلید کند.
آیا لوبیا چیتی ارزان است؟
لوبیا چیتی مقرون به صرفه است، با این حال، لوبیا چیتی کنسرو شده کمی گرانتر از نوع خشک آن است.
لوبیا چیتی را چه زمانی می کارید؟
لوبیا چیتی بیشتر در ماه آگوست یا سپتامبر و دسامبر تا فوریه کاشته می شود، اما در تمام طول سال به صورت خشک در دسترس است.
سوکت های اصلی
لوبیا چیتی پرمصرف ترین نوع لوبیا با فواید تغذیه ای استثنایی است.
آنها ممکن است خطر بیماری عروق کرونر قلب را کاهش دهند، سطح قند خون را کاهش دهند و به جلوگیری از تشکیل تومور کمک کنند.
با این حال، مصرف بیش از حد ممکن است منجر به نفخ، درد شکم و واکنش ه
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.