سیب های خود را زمانی بچینید که رنگ پس زمینه آنها دیگر سبز نیست.
ساقه باید به راحتی از شاخه جدا شود هنگامی که سیب قرمز در روسیه در کف دست شما قرار می گیرد و کمی به اطراف می چرخد و سپس به سمت بالا می رود (سیب را خم نکنید).
گونه های مختلف سیب در زمان های مختلف بالغ می شوند، بنابراین فصل برداشت می تواند از آگوست تا اکتبر طول بکشد.
اگر سیب بیش از حد رسیده و نرم است، برای پخت و پز استفاده کنید!
ذخیره سازی سیب
فقط سیب های اواسط یا آخر فصل را ذخیره کنید. واریتههای ابتدای فصل نگهداری نمیشوند و بهتر است بلافاصله پس از چیدن خورده شوند. واریتههای میانفصل باید برای چند هفته نگهداری شوند، در حالی که واریتههای اواخر فصل تا پنج ماه در انبار ریشه در شرایط خوبی باقی میمانند.
سیب هایی که برای نگهداری در نظر گرفته شده اند باید کامل باشند، بدون کبودی یا لکه ای که می تواند محل ورود پوسیدگی باشد.
سیب ها را با قرار دادن میوه ها در روزنامه یا دستمال کاغذی نگهداری کنید. سیب های پیچیده شده را روی سینی هایی قرار دهید که اجازه می دهد هوا در گردش باشد.
شما همچنین می توانید آنها را بدون بسته بندی نگهداری کنید، اما میوه ها نباید لمس شوند. انواع مختلف برای مدت زمان های مختلف ذخیره می شوند، بنابراین آنها را جدا نگه دارید و آن هایی را که در ابتدا ذخیره نمی شوند بخورید.
فروشگاه ایده آل جایی خنک، تاریک و دارای تهویه مناسب است.
اکثر گاراژها و سوله ها ایده آل هستند، در حالی که به دلیل گرمای بیش از حد، عدم تهویه یا رطوبت کم باید از اتاق زیر شیروانی و زیرزمین خودداری کرد.
سیب های ذخیره شده را به طور مرتب بررسی کنید و سیب هایی که نرم، قهوه ای یا پوسیده می شوند را بردارید.
برای آشنایی بیشتر با نحوه برداشت و نگهداری سیب، این ویدیو را ببینید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.